maandag, november 01, 2010

Ter Apelkanaal

Dag allemaal,

Woensdagavond 27 okt. om 11 uur werden we in een minibusje naar het vliegveld gereden na een ontroerend afscheid van zeilers en plaatselijke mensen die ons uitzwaaiden. Met de geleende koffertjes van Rita en Elli ( Duitse zusjes) vlogen we om 2u de lucht in. De vliegreis duurde slechts 6 uurtjes: beetje slapen, lekker ontbijt en toen kwam Schiphol al in zicht.Daar stond een medische taxi voor ons klaar die ons naar Ter Apelkanaal bracht.
Het was raar maar ook weer heel snel gewoon. Dankzij Ilse,die allemaal lekkere dingen in huis gehaald had, kon ik de taxichauffeur een kop koffie aanbieden en had ik voor het directe bezoek een hapje en een drankje. Leuk om iedereen weer terug te zien terwijl je dat eigenlijk niet wilt.
Vrijdagmorgen had Frits al een afspraak met onze huisarts. Hij en zijn dochter hebben stad en land afgebeld om Frits nog diezelfde dag in een ziekenhuis te krijgen. Dat is hen gelukt in Delfzijl waar de eerste onderzoeken gestart zijn. Volgende week gaan de onderzoeken verder.Dan is het wachten op de conclusies en wat er moet gebeuren.We willen natuurlijk zo snel mogelijk terug.
Leuke bijkomstigheid: heb ik toch nog het optreden van de jazzdames in Geert Teis kunnen zien. Ik heb er van genoten.
Op dit ogenblik gaat het goed met Frits en zijn de buikklachten over. Maar dat is al een paar keer eerder gebeurd en toch komt het steeds weer. We wachten af. Het is raar om thuis te zijn en niet te hoeven werken. Het is raar om grijze luchten en herfstkleuren te zien. Hier zijn we nog niet op ingesteld.

Liefs,
Dankjewel voor lieve zorgen, reacties, kaartjes...
Frits en Marleen

4 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wat een schrik!!
Ik hoorde vanmorgen op Pork dat jullie terug zijn...Ik had net voor jullie bericht op de site gekeken en daarna nog niet weer...
Hopelijk komt er snel duidelijkheid en valt het mee en kunnen jullie de reis snel voortzetten!!
Veel sterkte en succes!!
Liefs van Mirjam

november 01, 2010 7:02 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hallo Marleen en Frits,

Fijn dat Frits zo snel terecht kon in een ziekenhuis voor onderzoek. Ik hoop voor jullie dat het niets ernstigs is en dat jullie gauw weer terug kunnen!
Groetjes
Hansje
p.s. leuke aquarels heb je gemaakt. Het grappige is dat je in warme landen automatisch een warmer kleurenpalet gebruikt als je ter plekke schildert.

november 02, 2010 2:20 p.m.  
Blogger Unknown zei...

Hoi Frits en Marleen,
Wat een verrassing en dat jullie weer even zijn teruggekeerd. Dat moet een bizar gevoel zijn! En Nederland is al zo grijs en de temperatuur zal ook wel even wennen zijn. We hopen dat het allemaal snel weer over is. Misschien een infectie? Nou we volgen graag de ontwikkelingen en zien jullie graag weer snel vertrekken! (haha) Heel veel liefs, Maarten en Marianne

november 07, 2010 8:48 p.m.  
Anonymous Hendrik zei...

Hallo Marleen en Frits,
Ik heb een aantal malen jullie thuistelefoon geprobeerd, maar kreeg steeeds geen gehoor. Ik ben gisteren op de afdeling "Oud-OSW" geweest en daar werd me verteld dat het goed gaat met Frits en de oorzaak van de buikklachten nu gevonden zijn en dat jullie alweer zijn vertrokken naar vanwaar jullie de reis hebben onderbroken. Dat vind ik fijn voor jullie en ik hoop dat alles verder voorspoedig verloopt. We volgen jullie regelmatig.
Groetjes, ook van Jantje.
Hendrik

november 18, 2010 1:43 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage