zaterdag, februari 05, 2011

Sandy BeachVlakbij het eiland Carriacou ligt Sandy Beach. Een smalle strook van omowit zand met hier en daar wat lage begroeiing en een palmboom. Alleen met een boot kan je er komen. Er ankerden slechts een paar jachten bij deze bijzondere plek midden in de oceaan. We hebben er onze voetstappen achtergelaten.
Nog zo'n mooie plek was het eiland Petit Saint Vincent ( PSV) waar we alleen op het strand mochten komen. Het eiland zelf was prive.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hallo Marleen, Frits en kinderen(?)
Leuk te zien en te lezen dat jullie het zo goed naar de zin hebben. Maar ja, wat wil je met zulk weer. Wij zijn een week in een huisje in Putten geweest. 's Nachts nachtvorst en overdag ook koud. Toch prima vermaakt. Ik denk dat jullie voorlopig daar nog blijven en daar hebben jullie groot gelijk in. Bij ons gaat volgende maand het dak eraf (letterlijk) en knappen we de bovenverdieping op.

veel plezier, Douwe en Hottie

februari 05, 2011 9:09 p.m.  
Blogger Viking en catamaranTortuga zei...

Leuk dat jullie ons regelmatig laten meegenieten. Onze zoon is voor zijn werk ook al naar Curacao. Wij zijn de vloer aan het isoleren zodat we hopelijk warmere voeten krijgen. groetjes Marijke

februari 06, 2011 1:11 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage